dōTERRA - Tömjén - Frankincense


Boswellia carterii, frereana, és sacra Talán a legértékesebb az ősi olajok között, a tömjén rendkívül sokrétű felhasználása és tulajdonsága miatt. Elősegíti az immunrendszer építését és fenntartását * Támogatja az egészséges sejteket * Csökkenti a hegek és a terhességi csíkok megjelenését. Kis bokros fa (Boswellia frereana), a kérgén ejtett bemetszések helyén gyanta termelődik, amelyből vízgőzös desztillációval nyerik a fanyar, szúrós illatú illóolaját.
Több ezer éve használják a tömjént vallási szertartásokon: ezzel tisztították meg a környezetüket és tartották távol a démonokat, illetve az égetésével az isteneknek tetsző módon mondtak köszönetet.


Hatásai:
  • csíraölő, fertőtlenítő, sebgyógyító
  • antireumatikus, csillapítja az ízületi fájdalmakat
  • feszültség- és görcsoldó hatású, nyugtató, kedélyjavító
  • segít leküzdeni a félelmet, stresszt, elmélyíti a légzést
  • enyhíti a légúti problémákat, köptető
  • kitűnő száraz, érzékeny és érett bőr számára

Hogyan használd?( csak néhány példa)

- a tömjén az illóolajok királya, amikor nem tudod milyen illóolajat használj válaszd a tömjént Ő  a jolly-joker 😊
- tenyérbe cseppentve összedörzsölni mélyen beszívni, majd a nyakra-tarkóra kenni, igazi ellazulás az eredmény
- idd meg egy pohár vízbe csepegtetve, vagy kapszulában nyeld le, hogy milyen betegségek esetén alkalmazd így pl: rák, agyvérzés, autoimmun betegségek, köhögés, allergia ...stb

Kiszerelés: 15 ml

Hallgasd meg a természetgyógyászt:

Hogyan lehet ebből pénzed? 


Oldalainkon megfogalmazott állításokat nem ellenőrizte semmilyen hivatalos szerv. Azok a sok-, esetenként több ezer éves tapasztalatokon alapulnak és gyakran tudományos kutatások is alátámasztják.  A dōTERRA termékei nem tekinthetők hivatalosan diagnosztikai, élvezeti, gyógyító, vagy betegség megelőző készítményeknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

dōTERRA Hope olaj

REMÉNY "Valamennyien arra várunk, hogy mindenféle leküzdhetetlen akadály ellenében is megtörténjen velünk valami nagyon különleges.&quo...